Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 270 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. Wegens vertrek van een collega zoekt het MSB-I voor de vakgroep MDL met ingang van 1 november een MDL-arts met aandachtsgebied oncologie en voeding (0,8-1 FTE). 

De vakgroep MDL

De vakgroep Maag- Darm- en Leverziekten (MDL) bestaat uit 15 MDL-artsen. De gehele vakgroep is betrokken bij de dagelijkse zorg voor onze patiënten en er is een goede samenwerking binnen het ziekenhuis. We zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en delen onze kennis graag met andere zorgprofessionals om zo samen de zorg voor onze patiënten elke dag weer een beetje beter te maken. Hiervoor hebben we alle moderne diagnostische en therapeutische gastro-enterologische technieken voorhanden. Naast een klinische afdeling met 24 MDL- bedden en een acute opname afdeling met 8 bedden, beschikt de afdeling over een goed geoutilleerd endoscopiecentrum en polikliniek, met ondersteuning van PA en VS. Samen met het UMCG en MST verzorgen we de opleiding tot MDL-arts. Kortom, de MDL van Isala is op alle vlakken dynamisch, professioneel en continu bezig om samen te excelleren in de zorg aan de patiënt. 

Wat ga je doen?   

Als MDL-arts met aandachtsgebied oncologie en voeding, neem je een actieve rol in de zorg en coördinatie van zorg voor onze oncologie-patiënten tezamen in ons team met verpleegkundig specialisten, verpleegkundig endoscopisten, verpleegkundigen en secretaresses. Er zijn wekelijks diverse multidisciplinaire bijeenkomsten met radiologen, oncologen, chirurgen, radiotherapeuten en verpleegkundig specialisten. Regionaal wordt er samengewerkt met Gelre Ziekenhuis, Deventer Ziekenhuis en het UMC Groningen. Daarnaast wordt er een actieve en coördinerende rol van je gevraagd in ons voedingsteam, medisch inhoudelijk, alsook de bereidheid om de samenwerking binnen het ziekenhuis verder vorm te geven.  

Wat breng je mee?

We zoeken bovenal een fijne, enthousiaste collega, die zich prettig voelt in onze groep, zich gemakkelijk beweegt tussen directe collega’s, verpleegkundigen, medewerkers op de polikliniek en leidinggevenden en een goede samenwerkingspartner is. Eén van de chefs de clinique, momenteel bij ons werkzaam, zal ook op de functie solliciteren. 

Verder:

  • met aandachtsgebied oncologie en voeding, of de wens om je hiertoe verder te bekwamen;
  • met ervaring in de gebruikelijke diagnostische en therapeutische (endoscopische) technieken;
  • ben je een kritische, daadkrachtige, maar ook verbindende persoonlijkheid;
  • draag je graag bij aan vernieuwende en vakinhoudelijke ontwikkelingen en aan het opleiden van coassistenten, physician assistants, verpleegkundig specialisten, ANIOS en AIOS MDL.
  • ben je bereid (op termijn) tot het verrichten van organisatorische taken binnen en buiten de vakgroep, eventueel deelname in landelijke gremia. 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan binnen een hecht en professioneel team, dat met ambitie en plezier werkt in een prettige werkomgeving.
  • Een aanstelling als Specialist in Dienst van Specialisten (SIDS) voor onbepaalde tijd binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I). Bij gebleken geschiktheid bestaat er de mogelijkheid om toe te treden als maat tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I.

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie en/of een dag mee lopen om kennis te maken met de vakgroepleden? Neem dan contact op met één van de MDL-artsen: Maarten Hemmink, telefoonnummer 088 624 44 96 of met Lex Poen, telefoonnummer 088 624 72 90 of met Hans de Graaf, telefoonnummer 088 624 89 80. 

Bent je geïnteresseerd in deze vacature? Dan nodigen wij je uit te solliciteren onder vermelding van referentienummer 247461 en uitsluitend via de sollicitatiebutton. Je kan solliciteren tot en met zondag 1 september. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 17 en maandag 23 september.

Vacature delen op:

Referentienummer:

1197332/MDMS/A001126

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Contactpersonen:

Hans de Graaf

tel.: 088 624 89 80

Lex Poen

tel.: 088 624 72 90

Maarten Hemmink

tel.: 088 624 44 96

Bedrijfspagina:

http://isalawerkt.nl

Kantooradres:

Dokter van Heesweg 2 8025 AB Zwolle

Locatie: