Wat ga je doen?

In verband met vertrek van één van de maten zoeken we een enthousiaste en ambitieuze interventieradioloog. 

Waar ga je werken?

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 270 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis locatie Isala Zwolle en Isala Meppel. Binnen het MSB-I is er voor de vakgroep Radiologie en Nucleaire Geneeskunde wegens vertrek van een maat een vacature voor een Interventieradioloog. Isala is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met veel tertiaire functies op het gebied van interventieradiologie, waaronder level-1 trauma-zorg, HPB oncologie en behandeling van neuro-vasculaire aandoeningen. Zo worden er o.a. jaarlijks meer dan 150 IAT’s, 100 embolisaties en 80 thermale ablaties verricht. Daarnaast wordt er een uitgebreid palet aan overige vasculaire en non-vasculaire interventies aangeboden. Het Isala is één van de 10 neuro-interventie centra, waarmee we een verwijscentrum zijn voor coiling van intracraniële aneurysmata.

In de Vakgroep Medische Beeldvorming zijn 27 radiologen en 8 nucleair geneeskundigen werkzaam. De vakgroep verzorgt de opleiding tot radioloog en heeft sinds dit jaar goedkeuring voor het fellowship interventieradiologie. Momenteel zijn er 8 AIOS werkzaam op de afdeling. De radiologen werken orgaan-gericht in tenminste twee aandachtsgebieden. De afdeling heeft meerdere locaties waarbij de radiologen en nucleair geneeskundigen zowel in Meppel als in Zwolle werken. Hierbij worden zij ondersteund door een team van professionele en enthousiaste medewerkers. De afdeling beschikt over de modernste radiologische technieken voor het uitvoeren van hoogwaardige diagnostiek en beeld gestuurde interventies. Er zijn ruime kansen voor research en innovatie. De sectie interventieradiologie bestaat uit vijf collega’s die gezamenlijk 24/7 acute zorg uitvoeren. Het neuro-vasculaire team binnen de sectie bestaat uit drie collega’s die coilings uitvoeren.

In april 2022 is een nieuwe ‘state-of-the-art’ bi-plane angiokamer in gebruik genomen. In verband met toename van interventie activiteiten bestaan plannen om op de korte termijn een 2e interventiekamer te realiseren. 

Wie ben je en wat breng je mee?

Ervaring met of interesse in neuro-vasculaire zorg is een pré. Ook collega’s die nog niet een volledig interventie fellowship hebben afgerond worden uitgenodigd om te solliciteren. Naast de werkzaamheden als interventieradioloog wordt van je verwacht dat je in nog minstens één ander deelgebied werkzaam zult zijn. 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan binnen een hecht en professioneel team, dat met ambitie en plezier werkt in een prettige werkomgeving.
  • Een opleiding tot neuro-interventionalist (deels binnen Isala) behoort tot de mogelijkheden.
  • Een aanstelling als maat binnen onze vakgroep na periode als Specialist in Dienst van Specialisten (SIDS), conform de toetredingsvoorwaarden van het MSB-Isala. 

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de interventieradiologen, H.Z. Flach, via telefoonnummer 088 624 72 01 of met F. Potters, via telefoonnummer 088 624 80 17 of met de vakgroepvoorzitter M. van ‘t Veer-ten Kate, bereikbaar op telefoonnummer 088 624 48 72. Je kunt ook informatie inwinnen via email radiologen@isala.nl.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wij nodigen je uit te solliciteren voor vrijdag 30 december 2022.

Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 212414.

Vacature delen op:

Referentienummer:

921597/RLMS/A001154

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Contactpersonen:

Silvia van de Poll

tel.: 088 624 23 48

mobiel: 06 14 68 03 80

Bedrijfspagina:

http://isalawerkt.nl

Kantooradres:

Dokter van Deenweg 1 8025 BP Zwolle

Locatie: